Tineri talentati promit muzica de calitate. Descopera LikeOne!

LikeOne este o trupa de cover-uri si muzica de petrecere a carei membri tineri, ambitiosi si talentati promit momente de neuitat pentru evenimentul tau.

Facem show-uri de calitate si oferim publicului din Bacau si nu numai, seri memorabile, cu momente de magie. Ne propunem sa va incantam auzul atat cu cover –uri cat si cu piese proprii. Cover–urile vor inteti distractia iar noi abordam un reportoriu variat cu muzica de la “Best of “ din anii 60 pana in prezent. LikeOne va va anima petrecerea cu muzica buna in varii locatii precum puburi cat si la nunti sau alte evenimente speciale din viata voastra.

LikeOne pregateste pentru toti cei care se gandesc la organizarea unui eveniment  un ghid de evenimente ce va fi facut public in scurt timp in sectiunea Ghid de Evenimente a site-ului nostru. Prin experienta noastra in cadrul evenimentelor venim in ajutorul tuturor celor care doresc sa aiba un eveniment perfect cu recomandarile noastre, lucrurile de care ar trebui sa tinem cont intr-un eveniment de succes si lucrurile de care sa ne ferim. Pana atunci va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine.