Noul concept de distractie: muzica live

Conceptul de muzica live a devenit tot mai popular in ultima perioada in randul Pub-urilor din Bacau. Tot mai multe pub -urilor din Bacau folosesc acum conceptul de petreceri bazate pe muzica live la care publicul reactioneaza foarte bine: numarul mare a celor care stiga “prezent” la distractie si numarul din ce in ce mai mare a acestor evenimente atesta acest lucru.

Acest gen de petreceri se adreseaza atat publicului tanar cat si celor care doresc sa petreaca o seara distactiva alaturi de prieteni. Diferenta o face genul muzical abordat. Formatiile interactioneaza cu pubilcul, canta live melodii consacrate si animeaza atmosfera.

Cu cat componenta trupelor este mai variata si muzica rasuna atat prin intermediul vocii cat si a instrumentelor, cu atat repertoriul este mai divers si publicul mai antrenat in distractie. Stilul de muzica abordat de astfel de trupe nu se limiteaza la un singur gen musical ci se deosebeste prin diveristate: evergreen, jazz, cafe-concert, blues, vals, tango, rock’n roll, disco, dance, latino, etno, muzica folclorica etc.

LikeOne va invita sa descoperiti magia acestor seri de neuitat invitandu-va la petrecerile sustinute in functie de calendarul afisat in Sectiunea de Evenimente a site –ului.