Fotografii nuntă Bacău – Restaurant Miorița

Stim ca toate povestile de dragoste trebuie si merita sa fie impartasite. Azi va prezentam povestea de dragoste a 2 tineri minunati ce stiu sa se iubeasca unul pe celalalt si, care stiu sa se distreze laturi de toti prietenii lor. Fotografiile de mai jos sunt doar o mica parte din povestea lor de dragoste, o nunta cum rar ne este dat sa vedem si sa traim.

TOTUL S-A PETRECUT LA PENSIUNEA ROYAL DIN MOINESTI.

Ne bucuram nespus ca am avut prilejul sa le animam acest frumos eveniment cu muzica LIVE de toate genurile, programe de dans cu echipa noastra de dansatori profesionisti si cu un show de zile mari!

Te lasam asadar sa te delectezi cu aceste superbe fotografii si fii cu ochii pe noi, nu se poate ca un asemenea eveniment sa nu aiba si video… asadar, urmareste-ne in continuare, in cateva zile sarim si cu cateva momente Live din timpul nuntii.

Pana data viitoare, Trupa LikeOne

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?