Despre trupa

2slider-trupa-like-one

 

LikeOne ofera publicului din Romania si de peste hotare un show 100% memorabil!

Prin energia, dinamismul si profesionalismul nostru ne propunem sa dam suflet petrecerii tale. Oricare ar fi motivul ce aduna prietenii impreuna, distractia si buna dispozitie presupun muzica, dans si voie buna. Fie ca iti serbezi ziua de nastere, ca sarbatoresti o noua etapa in viata ta si a celor dragi, sau poate doar o seara mai speciala in oras, noi venim cu muzica buna. Ne vom ocupa ca ringul de dans sa fie neincapator si invitatii tai sa ramana cu amintiri frumoase.

LikeOne este o trupa de cover-uri si muzica de petrecere a carei membri tineri, ambitiosi si talentati promit momente de neuitat pentru evenimentul tau.

Facem show-uri de calitate si oferim publicului din Bacau si nu numai, seri memorabile, cu momente de magie. Ne propunem sa va incantam auzul atat cu cover –uri cat si cu piese proprii. Cover–urile vor inteti distractia iar noi abordam un reportoriu variat cu muzica de la “Best of “ din anii 60 pana in prezent. LikeOne va va anima petrecerea cu muzica buna in varii locatii precum puburi cat si la nunti sau alte evenimente speciale din viata voastra.

LikeOne pregateste pentru toti cei care se gandesc la organizarea unui eveniment  un ghid de evenimente ce va fi facut public in scurt timp in sectiunea Ghid de Evenimente a site-ului nostru. Prin experienta noastra in cadrul evenimentelor venim in ajutorul tuturor celor care doresc sa aiba un eveniment perfect cu recomandarile noastre, lucrurile de care ar trebui sa tinem cont intr-un eveniment de succes si lucrurile de care sa ne ferim. Pana atunci va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine.