Cum jonglezi cu piesele live in cadrul petrecerilor

Din experienta acumulata pana in prezent, noi cei de la LikeOne am ajuns la concluzia ca la petrecerile private este primordial sa reusim sa satisfacem toate cerintele publicului, cel tanar, plin de energie, ce doreste sa experimenteze mereu noutati in materie de entertaiment, ce nu este conditionat de un anumit sablon, cat si publicul mai in varsta ce doreste o muzica cu care a fost crescut si prin care se regaseste usor.

Scopul nostru ca trupa muzicala este acela de a ajunge progresiv in urechile auditoriului, daruind cele mai placute senzatii care vor ramane impregnate in memoria acestuia. Energia noastra vrem sa fie transmisa cat mai usor prin intermediul muzicii si sa surprinda placut publicul. Ca sa putem face asta ne antrenam, exersam, ascultam multa muzica si suntem atenti mai ales la reactiile celor de pe ringul de dans, dar mai ales a celor care nu danseaza inca.

In spectacolele live schimbul de ritm, provocarea publicului, comunicarea cu el, sunt cateva ingrediente ce fac ca bolul distractiei sa se mareasca si sa adune la dans din ce in ce mai multe. Sunt momente cand publicul vorbeste cu tine si iti cere si el anumite piese. Pentru astfel de momente trebuie sa fii pregatit cu un repertoriu variat. Nu vei sti niciodata ce piesa va fi strigata.

Trebuie sa inveti sa jonglezi pentru a face distractie.