Cheia distractiei: relatia cu publicul

Orice eveniment important din viata necesita momente de neuitat. In momentul de fata un eveniment cum ar fi nunta unui cuplu, botezul unui nou nascut, zilele de nastere necesita multa energie si timp pentru a programa un moment de neuitat.

Trupa LikeOne vrea ca fiecare moment sa pastreze in centrul atentiei pe fericitii sarbatoriti daruind spontaneitate si energie, daruind substanta si echilibru prin abordarea proprie si tinand cont de traditiile locale ale fiecaruia.

Un moment atat de important in viata fiecaruia trebuie sa fie animat eficient fara a se uita scopul acestuia. Putine trupe inteleg ca evenimentul la care se afla nu le apartine, ci apartine publicului. Apartine tanarului cuplu casatorit, invitatilor la nunta. Sunt momente cand flexibilitatea trupei de muzica live de a se adapta gusturilor si tipului de eveniment e cheia distractiei.  Asigura-te ca trupa de cover-uri pe care o chemi pentru evenimentul tau stie cum sa faca asta. Cunoaste-o inainte. Testeaza-o. Comunica cu ea in timpul evenimentului.